Uitrusting

Door de jarenlange ervaring in de sector zijn we uitgegroeid tot een min of meer full-equiped bedrijf. Hieronder zie je een overzicht van de voornaamste testapparaturen die bij ons gebruikt worden:

VAS 5054 + Odis: origineel VW, Audi

Odis De VAS 5054 in combinatie met de Odis software is het diagnosetoestel dat gebruikt wordt in alle volkswagen-, audi-, seat- & skodagarages. Het gaat hier over een origineel toestel met software up-to-date tot heden.

AUTEL MaxiSys Elite

Autel De MaxiSYS is een revolutionaire, ultra-mobiele autodiagnose oplossing. De MaxiSYS Pro heeft een krachtige A9 quad-core processor en uitgebreide OE-niveau voertuig dekking. Dankzij het multitasking Android besturingssysteem is de MaxiSYS Pro in staat om snel coderingen, programmatie, aanpassingen, actuator bedieningen en nog veel meer uit te voeren met een intuïtieve interface.

AutoLogic: Coderen en programmeren europese wagens

Autologic De AutoLogic is een toestel met zeer doorgedreven mogelijkheiden. Naast het uitlezen van foutcodes en live-date kan deze scanner ook programmeren en coderen. De software ervan is up-to-date tot heden.

Tech II: origineel Opel, GM USA

Tech II De Tech II is tevens een originele scanner dat gebruikt wordt voor de General Motorsgroep. Wij beschikken over de software voor Opel en alle Amerikaanse GM-modellen, up-to-date tot 2010.

Snap-on scanner

Snap-on scanner De Snap-on scanner wordt gebruikt bij bepaalde Japanse wagens. Deze tool is zeer behulpzaam bij oudere wagens.

Launch scanner: alle Europese wagens

Launch scanner De launch scanner is een algemeen uitleestoestel. Het wordt zo goed als bij alle merken ingezet. Dit toestel is uitstekend voor uitlezing van foutcodes en resetten van adaptatiewaarden. Programmeren en coderen wordt niet gedaan met deze scanner.